Acces rapid la toate atractiile Capitalei
Acces rapid la toate atractiile Capitalei

Atracții turistice

Atracții Turistice

Grand Hotel Continental este un hotel de lux și central, facilitând accesul la cele mai importante obiective turistice din București. Este un oraș plin de viață, ce oferă vizitatorilor nenumărate opțiuni pentru a petrece timpul liber. Orașul este dominat de contrastul dintre vechi și nou, fiind cunoscut încă din perioada celor două războaie mondiale sub denumirea de Micul Paris.

De-a lungul timpului, schimbările s-au manifestat atât la nivelul arhitecturii orașului cât și la nivelul societății și a obiceiurilor ei.

Astăzi, Bucureștiul este locul unde prezentul și trecutul se contopesc armonios. În ciuda contrastelor arhitecturale, orașul a reușit să iși păstreze frumusețea de odinioară.

Astfel, capitala pe care istoria și-a pus amprenta continuă să ofere experiențe de neuitat vizitatorilor ei.

București este orașul perfect dacă ești în căutarea unei experiențe autentice. Poți admira arta urbană, clădirile istorice și te poți bucura de o plimbare în Parcul Cișmigiu sau Herăstrău. Există o multitudine de obiective turistice din București care vă vor uimi.

La nivel gastronomic, orașul dispune de nenumărate restaurante cu meniuri de tipul mixed cuisine, dar și de restaurante cu specific.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui hotel central in București, de unde să vă bucurați de toate atracțiile orașului, Grand Hotel Continental Bucuresti este alegerea ideală pentru un sejur de neuitat.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media