eden spa

Eden SPA Grand Hotel Continental

Eden SPA București este un refugiu plăcut pentru oaspeții hotelului nostru. Aici poți scăpa de agitația și zumzetul orașului, chiar în centrul său. Situat în hotel, Eden SPA îți oferă momente de relaxare unice, cu un minim de efort, fără a fi nevoit să părăsești hotelul.

Eden Spa există pentru a vă oferi o pauză, un moment de respiro, un motiv de evadare din rutina cotidiană. O călătorie unică de senzații, arome și relaxare!

Iar pentru cei care vă doriți mai mult decât o pauză din cotidian, Eden Spa este timpul și spațiul unei transformări interioare de durată ..aici vă veți regăsi, veți savura pacea și liniștea întâlnirii cu voi înșivă, în care veți putea să fiți pur și simplu… să vă simțiți cu adevărat bine. Să vă reîncărcați bateriile și să găsiți resursele interioare pentru a merge mai departe în viața voastră cu bucurie, sens  și inspirație.

Aici veți găsi un spațiu cald, cu o atmosferă primitoare și o energie pozitivă. Menită să restabilească echilibrul dintre corp, minte și suflet, oferindu-vă un sentiment de calm și relaxare profundă!

Pentru că suntem conștienți că ritmul stresant în care trăim ne afectează sănătatea și ne dezechilibrează fizic și emoțional, am creat soluțiile pentru ca voi să vă mențineți starea de bine și vitalitatea: acces la saună, jacuzzi, sală de fitness și aria spa de relaxare, aromoterapie, masaje anti-stres, terapii detox, sesiuni de reflexoterapie, exfolieri sau mini tratamente faciale. Veți găsi spațiul în care să puteți reflecta asupra vieții voastre, să ascultați muzică special aleasă pentru o relaxare profundă sau să răsfoiți o carte bună. Sau veți putea alege să fiți serviți cu ceai cald și aromat sau cu un suc bio proaspăt preparat special pentru voi.

Pe scurt… răsfăț, timp de calitate pentru voi înșivă și relaxare! Și pentru că timpul petrecut la Eden Spa este plăcut, cald și intim, vă invităm să-l împărtășiți cu persoana dragă, creând astfel momente unice care vor rămâne în memoria voastră mereu… puteți alege dintre numeroasele terapii sau pachete spa destinate cuplurilor!

Veți fi întâmpinați cu zâmbet și grijă, veți fi tratați cu atenție și afecțiune, veți trăi clipe de relaxare fizică și mentală.

 

Program:

Luni – Vineri: 08:00-21:00.

Sâmbătă și Duminică: 09:00-20:00

 

Contact Eden Spa:

Telefon: 0213106550

E-mail: ghc@edenspa.ro