Revigorare cu stil
Revigorare cu stil

Coffee Break & Lunch

Coffee Break & Lunch

Grand Hotel Continental îți oferă organizare impecabilă pentru un coffee break în București, fie că dorești unul pentru perioada dintre sesiunile de conferință sau pentru prânz de afaceri.

În timpul unei întâlniri sau al unei conferințe, pauzele sunt foarte importante, pentru că le oferă invitaților posibilitatea de networking și de a-și împărtăși părerile cu privire la eveniment. Pauza de cafea este ocazia ideală pentru ca oaspeții să servească o cafea aromată, un ceai fin, un croissant sau alte gustări dulci, iar un coffee break în București este organizat impecabil la Grand Hotel Continental.

Organizăm și healthy break-uri în care participanții pot servi fresh-uri și smoothie-uri ce înlatură oboseala și cresc puterea de concentrare datorită ingredientelor naturale, revigorante.

În timpul pauzelor de prânz, mâncarea poate fi servită în format finger food, set menu sau buffet standing. Meniul pentru prânz cuprinde și preparate de tip vegetarian pentru oaspeții cu restricții alimentare.

De asemenea, puteți opta pentru un prânz mai rapid, de tip cocktail, în care servirea este realizată pass around, personalul de specialitate servind preparatele direct invitaților.

coffee break bucuresti grand hotel continental

Flexibilitate

Experiența în organizarea evenimentelor ne face să credem că pauza este o piesă importantă din puzzle-ul unui eveniment. De aceea, suntem flexibili la cererile clienților noștri, fiecare membru din staff fiind instruit să vă servească și să vă trateze într-un mod care să vă depășească așteptările.

coffee break bucuresti grand hotel continental

Creativitate

Misiunea noastră este să oferim ceva în plus pentru fiecare serviciu. De aceea, vă asigurăm că nu ducem lipsă de creativitate pentru a vă prepara niște băuturi și gustări într-un mod atrăgător, astfel încât să trezească apetitul unei noi sesiuni de conferință.

coffee break bucuresti grand hotel continental

Inspirație

Ne mândrim cu un mobilier unic, fiecare piesă din foaier spunând o poveste în sine. De asemenea, în pauza de cafea puteți admira tablourile expuse la ieșirea din sălile de conferință, operele aparținând Muzeului Municipal București.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media