Trăiește povestea visată
Trăiește povestea visată

Evenimente Private

Evenimente private

Dacă ai de organizat evenimente private București, noi suntem alături de tine!

Un eveniment privat este extrem de important deoarece poartă, înainte de toate, o anumită valoare sentimentală. Un astfel de eveniment este menit să rămână în amintirea invitaților și a celui care îl organizează ca fiind o experiență frumoasă, despre care să povestești mereu cu plăcere.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară în București, noi vom avea grijă ca rezultatul să fie memorabil. Meniul fiecărui tip de eveniment este personalizat după preferințele clientului. Chef-ul Roxana Anghel se va asigura ca meniul să poarte o amprentă unică astfel încât totul să fie pe gustul oaspeților.

Preparatele, începând de la aperitive și până la torturi, vor încânta prin rafinament și savoare.

Pentru nunți sau botezuri noi recomandăm cu încredere restaurantul Concerto Fine Dining, care va îmbia oaspeții cu atmosfera boemă și aristocrată.

Pentru a-ți surprinde invitații îți poți organiza ziua de naștere în restaurantul Balkan Bistro, într-o atmosferă diferită.

Oricare ar fi decizia dumneavoastră, garantăm reușita oricăror evenimente private București organizate în Grand Hotel Continental!

Decorul modern se îmbină armonios cu elementele specifice unei crame, iar preparatele vor încânta prin aromele inedite. Spațiul este potrivit evenimentelor restrânse precum petrecerile în familie, petrecerile aniversare sau onomastice.

Recomandările clienților:

Cu ajutorul vostru, am reușit să am o zi si o noapte mai frumoase decât speram eu să iasă. Promptitudinea cu care mi-ați răspuns mereu la mesaje, ospitalitatea tuturor angajaților față de nuntași, camerele pe care ni le-ați pus la dispoziție, servirea impecabilă a felurilor de mâncare, toate au condus către un sentiment de liniște, combinat cu bucurie și astfel am putut să mă relaxez și să fiu foarte fericită în ziua nunții.” – Alexandra Chițu, nuntă în Restaurantul Concerto pe 3 iunie 2017

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media