Trăiește povestea visată
Trăiește povestea visată

Evenimente Private

Evenimente private

Un eveniment privat este extrem de important deoarece poartă, înainte de toate, o anumită  valoare sentimentală. Un astfel de eveniment este menit să rămână în amintirea invitaților și a celui care îl organizează ca fiind o experiență frumoasă, despre care să povestești mereu cu plăcere.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară în București, noi vom avea grijă ca rezultatul să fie memorabil. Meniul fiecărui tip de eveniment este personalizat după preferințele clientului. Chef-ul Roxana Anghel se va asigura ca meniul să poarte o amprentă unică astfel încât totul să fie pe gustul oaspeților.

Preparatele, începând de la aperitive și până la torturi, vor încânta prin rafinament și savoare.

Pentru nunți sau botezuri noi recomandăm cu încredere restaurantul Concerto Fine Dining, care va îmbia oaspeții cu atmosfera boemă și aristocrată.

Pentru a-ți surprinde invitații îți poți organiza ziua de naștere în restaurantul Balkan Bistro, într-o atmosferă diferită.

Decorul modern se îmbină armonios cu elementele specifice unei crame, iar preparatele vor încânta prin aromele inedite. Spațiul este potrivit evenimentelor restrânse precum petrecerile în familie, petrecerile aniversare sau onomastice.

Consultați ofertele noastre speciale pentru evenimente private.

Oferte

Oferte

Oferte

©2017 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?