Eticheta contează
Eticheta contează

Meetings

Întâlniri de afaceri București

Întâlnirile între partenerii de afaceri la cină sau prânz pot fi un prilej bun pentru a discuta aspecte ce țin de parteneriate și colaborări. Dacă încă mai cauți un loc pentru întâlniri de afaceri București, ai ajuns unde trebuie. Noi avem locul central și potrivit pentru evenimentul tău!

Atmosfera degajată și intimă favorizează buna comunicare și facilitează ajungerea la un consens.

Pentru o întâlnire reușită, vă punem la dispoziție un meniu ce cuprinde preparate sofisticate și delicioase, gătite sub atenta coordonare a chef-ului nostru, Roxana Anghel.

Întâlnirile de afaceri fac parte din strategia ce asigură succesul în business, iar personalul nostru se va ocupa de toate detaliile astfel încât oaspetele să primească cel mai bun tratament.

intalniri de afaceri grand hotel continental bucuresti

Calitatea servirii

Indiferent de cât de gustoasă și arătoasă ar fi mâncarea, o întâlnire de afaceri poate fi ruinată dacă serviciile de servire nu sunt la înâlțime. De aceea suntem proactivi, gata să vă sfătuim în alegerea unui meniu reușit și să vă aducem la îndeplinire cerințele.

intalniri de afaceri grand hotel continental bucuresti

Cadru luxos

Succesul unei întâlniri de afaceri este dat și de ambianța locului ales, iar restaurantul Concerto este un spațiu deosebit. Eticheta locației este unul din factorii importanți pe care partenerul de afaceri îl ia în considerare și poate determina reușita întâlnirii.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media