Zi de naștere în București pentru gusturi rafinate
Zi de naștere în București pentru gusturi rafinate

Petreceri aniversare

Petreceri aniversare

O petrecere aniversară, o zi de naștere în București sau o onomastică alături de prieteni și familie își găsește locul la Grand Hotel Continental București. Meniurile noastre, special create pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor oaspeților noștri, ne oferă posibilitatea de a mulțumi și cele mai alese gusturi.

Indiferent că doriți să sărbătoriți o zi de naștere în București sau orice alt tip de eveniment restrâns, la Grand Hotel Continental găsiți atât spațiul, cât și serviciile potrivite.

De la preparate tradiționale și până la meniuri internaționale elaborate cu pricepere și iscusință, acestea reușesc să completeze tabloul unui eveniment de succes.

Primirea oaspeților cu un pahar de Prosecco Valdo Oro, salonul restaurantului Concerto, aranjat conform celor mai înalte standarde, muzica aleasă pe gustul oaspeților și ringul de dans sunt pregătite de fiecare dată pentru a sărbători cu fast trecerea fiecărui an.

Special pentru tine, am pregătit și o ofertă pentru petreceri aniversare.

zi de nastere bucuresti grand hotel continental

Experiența

La Continental oferim clienților noștri un meniu selectat pentru evenimente de acest tip, special creat pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Preparatele din meniu pot fi din bucătăria tradițională sau din cea internațională.

zi de nastere bucuresti grand hotel continental

Ambient

Locația unică, meniul personalizat, selectiile muzicale alese și aranjamente speciale, toate planificate cu atenție la detalii sunt ingredientele obligatorii pentru o petrecere reușită. La Continental, toate acestea sunt garanția serviciilor pe care le oferim.

Valoare

Pentru că meriți ce e mai bun, noi ne asigurăm că vom transforma evenimentele importante din viața ta în pagini de album. Restaurantul Concerto este cu siguranță opțiunea ideală pentru a petrece aceste clipe de neuitat alături de cei dragi cu ocazia unei zile de naștere sau a unei onomastici.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media