Experiența ne recomandă
Experiența ne recomandă

Petreceri corporate

Petreceri corporate București

Petrecerile de tip corporate au loc de obicei la finalul anului. Acestea pot fi organizate sub forma unei cine de business, un prânz de lucru sau o petrecere festivă alături de colegii din companie. Organizarea de petreceri corporate București în apropierea sfârșitului de an se ridică la rang de tradiție în cadrul hotelului nostru.

Datorită experienței noastre în organizarea de evenimente, ne reîntâlnim des cu colaboratorii din timpul anului.

Profesionalismul nostru, dar și cadrul elegant al hotelului ne recomandă de fiecare dată ca prima opțiune. Evenimentul poate fi mai restrâns sau fastuos, în funcție de dorința organizatorului.

Locul perfect pentru organizarea acestui tip de eveniment este restaurantul Concerto Fine Dining.

petreceri-beneficiu-2

Intimitate

Petrecerile corporate au rolul de a îmbunătăți relația dintre angajați, ceea ce conduce mai apoi la o atmosferă plăcută la locul de muncă. Din acest motiv, este important ca întâlnirea la final de an să aibă loc într-un loc intim, care să invite participanții la conversații destinse.

grand continental hotels bucuresti

Savoare în farfurie

Preparatele noastre sunt ingredientul secret al serii, fiind realizate sub îndrumarea chef-ului nostru, Roxana Anghel. Veți regăsi în farfurie o explozie de culori, arome și gust intens, care vă va crea senzația unei sărbători culinare.

grand continental hotels bucuresti

Calitatea muzicii

Muzica este cea care dă tonul într-o petrecere, indiferent dacă alegeți varianta unei petreceri festive sau a unei mese cu un grup restrâns de colegi. Vă putem pune la dispoziție muzică de calitate, în funcție de gusturile dvs.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media