Organizăm botezul perfect. Visul continuă
Organizăm botezul perfect. Visul continuă

Restaurant Botez

Restaurant Botez în București

Știm că alegerea unui restaurant botez în București poate fi uneori o decizie dificilă, de aceea noi suntem alături de tine și îți punem la dispoziție Restaurantul Concerto Fine Dining sau terasa hotelului.

Organizarea unui botez este un eveniment important atât pentru părinți, cât și pentru copil, fiindcă are semnificația simbolică de introducere în lume și prezentare în fața rudelor și apropiaților. Nu poate fi facută altfel decât într-un restaurant de botez perfect.

Grand Hotel Continental organizează și găzduiește botezuri în București, într-o atmosferă unică. Îți oferim un restaurant botez în București cu adevărat special pentru evenimentului micuțului dumneavoastră.

Celebrarea nașterii unui copil printr-o petrecere de vis este tipul de eveniment pe care noi, Grand Hotel Continental, îl organizăm tot timpul peste nivelul așteptărilor clienților.

Oaspeții vor avea parte de o servire excelentă, meniuri personalizate și muzică de calitate, toate într-un decor elegant și impunător.

botez bucuresti grand hotel continental

Calitate

Bucuria parinților cu ocazia botezului este susținută și de organizarea unui eveniment memorabil. Este un moment special în viața unei familii iar noi suntem pregătiți să vă depășim așteptările. La noi veți găsi un salon de botez cu adevarăt unic, în care oaspeții dumneavoastră se vor simți mai mult decat speciali.

botez bucuresti grand hotel continental

Atmosferă

Valorificând esența  fiecărui ingredient, conturăm de fiecare dată noi senzații, dăruind diversitate simțurilor.

Totul trebuie să fie pregătit în detaliu pentru botezul celui mai important suflet din viata dvs. Sutele de evenimente pe care le-am organizat de-a lungul timpului ne fac partenerul perfect în organizarea botezului dumneavoastră.

botez bucuresti grand hotel continental

Valoare

Calitatea și eleganța serviciilor ne-au caracterizat întotdeauna. Suntem pregătiți să vă oferim serviciile noastre și să vă dăruim experiența acumulată în timp în crearea evenimentului perfect. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant botez în București, alegeți Grand Hotel Continental și veți avea cea mai frumoasă locație de botez din București.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media