Nuntă de vis într-o locație boemă
Nuntă de vis într-o locație boemă

Restaurant Nuntă

Restaurant Nuntă București

Vremurile pe care le credeai demult apuse și atmosfera de „bon ton“ se pot întoarce dacă alegi să îți faci nunta in salonul Restaurantului Concerto din cadrul Grand Hotel Continental. Îți punem la dispoziție un restaurant nuntă București cu un decor sublim!

Aici piesele de mobilier păstrează atmosfera Bucureștilor de altădată, decorul și aranjamentele te vor duce cu gândul la perioada interbelică, iar meniul și servirea de elită completează organizarea ireproșabilă a evenimentului. Cele doua restaurante din incinta hotelului sunt printre cele mai selecte restaurante nunți București

Cu peste 100 de ani de tradiție în organizarea de banchete boeme și serate de excepție, Restaurantul Concerto te invită să faci parte din istorie și să-ți transformi visul în realitate.

Ce înseamnă o nuntă în stil Grand? Atmosferă încărcată de istorie și eleganță, servicii de elită, organizare ireproșabilă, preparate de 5 stele.

Bucatele alese gândite de chef-ul restaurantului sunt servite în porțelanuri prețioase și argintării impecabile, iar creativitatea și emoția stau la baza artei culinare. Cocktailul de creveți, rață afumată cu anghinare sau escalopul de somon sunt doar câteva din delicatesele de care vă puteți bucura la Restaurantul Concerto. Ofertele încep de la 325 ron pe meniu.

Nici selecția de vinuri a restaurantului nu este mai prejos. Te poți bucura de vinuri de pe meleagurile noastre, dar și de arome exotice, venite din Franța, Italia, Portugalia sau Uruguay.

La Grand Hotel Continental București organizăm nunți de o mare clasă. Daca sunteți în căutarea unui restaurant nuntă București, dar și a unor servicii care să facă momentul special, ați ajuns unde trebuie.

Acordurile de pian și vioară completează perfect scena nunții tale, care ar întrece până și cele mai romantice romane ale lui Fitzgerald.

Cu singuranță invitații tăi vor fi impresionați și vor memora evenimentul vieții tale. În plus, dacă organizezi evenimentul duminica, avem o ofertă specială.

Solicită o ofertă personalizată echipei noastre: info@grandhotelcontinental.ro.

Recomandările clienților:

Cu ajutorul vostru, am reușit să am o zi si o noapte mai frumoase decât speram eu să iasă. Promptitudinea cu care mi-ați răspuns mereu la mesaje, ospitalitatea tuturor angajaților față de nuntași, camerele pe care ni le-ați pus la dispoziție, servirea impecabilă a felurilor de mâncare, toate au condus către un sentiment de liniște, combinat cu bucurie și astfel am putut să mă relaxez și să fiu foarte fericită în ziua nunții.” – Alexandra Chițu, nuntă în Restaurantul Concerto pe 3 iunie 2017

nunta bucuresti grand hotel continental

Atmosferă

Imaginează-ți încununarea poveștii tale de dragoste în Salon Restaurant Concerto, acolo unde, la începutul secolului XX, domnii și domnițele își celebrau poveștile fericite!
Cu peste 100 de ani de experiență în organizarea de banchete boeme și evenimente grandioase, Grand Hotel Continental te invită să faci parte din istorie și să îți transformi nunta de vis în realitate!

nunta bucuresti grand hotel continental

Unicitate

Constanta de bază atunci când vorbim despre nunta în stil Concerto este eleganța. Fie că vorbim despre aranjamentele florale, mobilier sau tacâmuri, toate poartă amprenta secolului XX, atunci când domnii și domnițele puneau la cale cele mai stilate reuniuni din Micul Paris. Grand Hotel Continental oferă unicitatea unui restaurant nuntă București prin eleganța Restaurantului Concerto.

Experiență

Meniurile special create pentru acest tip de eveniment pot fi personalizate în funcție de preferințele mirilor. Aceștia pot alege modul în care să fie aranjată sala, opțiunile de decor fiind diverse. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte pentru lumini arhitecturale, fum greu cu gheață carbonică, perdea de stele și aranjamente florale. Organizăm nunți de mai bine de 50 de ani și pentru noi nu există decât excelență în servicii.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media