20% discoun pentru cei care REZERVĂ DIRECT
20% discoun pentru cei care REZERVĂ DIRECT

Servicii & Facilități

Servicii & Facilități

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat.

Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

Asigurăm parcare privată într-o altă locație, lângă hotel. Tarif parcare: 14 EUR/zi. Este necesară rezervarea în avans a unui loc de parcare.

 

Alternativ, puteți folosi parcarea publică din jurul hotelului. Tarif parcare: 10 RON/oră în limita a două ore. După expirarea duratei taxa orară se dublează. Locurile de parcare din parcarea publică nu pot fi rezervate în avans și se achită către funcționarii publici din zonă.

Vă oferim internet prin wireless de mare viteză în tot hotelul, atât în camere, cât și pe holurile hotelului sau în restaurantele noastre..

Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă satisface solicitări precum rezervare de bilete la spectacole, asistență turistică, transport la/ de la aeroport, rezervări la restaurant. Dacă aveți o cerere specială vă rugăm să ne contactați înaintea sosirii pentru a vă îndeplini solicitarea.

În fiecare cameră aveți la dispoziție un meniu din care vă puteți alege produse culinare sau băuturi pe care să le serviți în cameră. În aceată perioadă serviciul de room service este disponibil exclusiv pentru micul dejun și cină. Ne cerem scuze anticipat pentru eventualele neplăceri cauzate de acest program.

Centrul Eden Spa este dotat cu un maxi jacuzzi, saloane de masaj, sală de fitness și saună suedeză. Eden Spa este un refugiu de liniște după o zi agitată. Serviciile oferite de personalul nostru îndeplinesc cele mai înalte standarde.

Facilități fără plată

Wifi gratis
Aer condiționat
Bancomat
Business corner
Cameră de bagaje
Camere pentru nefumători
Curier
Facilităţi persoane cu mobilitate redusă
Hărți turistice
Informații turistice
Lift
Lustruire pantofi
Recepție non-stop
Seif
Ziare
Check-out 12:00
Check-in 15:00

Facilități cu plată

Bar
Cafenea
Catering
Facilități VIP în cameră
Fax
Copiator
Masaj
Mic dejun bufet
Mic dejun în cameră
Parcare
Restaurant
24 room service
Facilități conferințe
Facilități petreceri
Serviciu de călcătorie
Curățătorie chimică
Serviciu Spălătorie
Spa și centru de wellness
Terasă
Transfer de la/la aeroport

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media