Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Apartament Junior

Apartament Junior

Dacă ești în căutarea unui hotel în București și vrei să ai parte de o primire excepțională, rezervă Apartamentul Junior, un apartament de 5 stele din București.

Apartamentele Junior au un design rafinat, fiind decorate cu piese de mobilier clasic din lemn masiv și decorațiuni de bun gust, fiind un apartament 5 stele în București. Mobilierul și toate decorațiunile au fost achiziționate de la case de licitații renumite din Viena si Parma și fac din Grand Hotel Continental alegerea perfectă pentru un hotel în București!

Apartamentele sunt compartimentate într-un dormitor și un living și sunt amenajate cu piese de mobilier rafinate.

Design-ul interior este ridicat la rang de artă, șederea fiind o delectare pentru oaspeții care caută un hotel în București, rafinat și excepțional.

Principalele facilitațile ale acestui tip de apartament constau în: zone separate de living și dormitor, birou de lucru, baie cu pereți de sticlă prevăzută cu duș și cadă, doua televioare LCD, aer condiționat, ceai și cafea, espressor, seif în cameră, uscător de păr, minibar și WiFi gratuit.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

De ce clienții preferă Apartamentul Junior

Acest tip de apartament reprezintă o alegere inspirată atât pentru turismul de afaceri, cât și pentru turismul de relaxare. Este potrivit pentru gusturi rafinate, care apreciază confortul, dar și frumusețea pieselor de decor din Epoca de Aur. Datorită ambientului, apartamentele junior reprezintă opțiunea ideală pentru cuplurile de miri ce doresc o sedință foto într-un decor romantic și impunător.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Masă și fier de călcat
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media