Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Apartament Senior

Apartament Senior

Ești în căutare de cazare în București? Alege apartamentul de lux în București pentru afaceri sau vacanță din cadrul Grand Hotel Continental. Este un apartament spațios și rafinat pe care îl vei aprecia cu siguranță!

În Apartamentele Senior poți avea parte de o experiență unică de cazare în București, fiind cele mai somptuoase din hotel și impresionând prin splendoare și distincție.

Acest apartament de lux în București se diferențiază prin detaliile și design-ul deosebit al pieselor de mobilier, iar Grand Hotel Continental este cu siguranță unul dintre cele mai speciale hoteluri în București de 5 stele!

Apartamentele Senior sunt compartimentate într-un dormitor și un living, localizate chiar în centrul Bucureștiului, oaspeții beneficiind de o vedere perfectă spre Calea Victoriei.

Cadrul perfect creează senzația unei adevărate incursiuni în secolul XIX și reprezintă întâlnirea unică cu istoria și eleganța unei epoci apuse.

Cele mai importante facilități ale acestui tip de apartament constau în: zone separate de living și dormitor, birou de lucru, baie cu pereți de sticlă prevăzută cu duș și cadă, doua televioare LCD, aer condiționat, ceai și cafea, espressor, seif în cameră, uscător de păr, minibar și WiFi gratuit.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

De ce clienții preferă Apartamentul Senior

Cele trei apartamente senior sunt mobilate și decorate în stiluri unice, după stiluri arhitecturale consacrate în istorie.

Apartamentele au o zonă de relaxare potrivită pentru întâlniri de afaceri într-un cadru discret și rafinat.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Fierbător apă
Canapea
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Masă și fier de călcat
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
Vedere panoramică
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media