Rezervă direct și ai 20% discount
Rezervă direct și ai 20% discount

Camera Deluxe

Camera Deluxe

Cauți cazare centrală în București și vrei să ai parte de primire elegantă într-un hotel din București? Grand Hotel Continental îți propune Camera Deluxe, cu un design unic.

Camerele Deluxe sunt impozante și elegante precum cele Superior, cu care se aseamănă ca stil și mobilier. Încăperile sunt decorate cu mobilă albă, însă punem la dispoziția oaspeților noștri trei camere din această categorie ce au un design diferit.

Facilitățile acestui tip de cameră constau în: zona de relaxare și birou de lucru, baie cu pereți de sticlă prevăzută cu duș sau cadă, LCD, aer condiționat, ceai și cafea, seif în cameră, uscător de păr, minibar și WiFi gratuit. Așadar, pentru oaspeții noștri care caută o camera de lux în București, camera Deluxe este alegerea perfectă.

Rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 20%  față de orice alt site de rezervări.

În această perioadă, am luat toate măsurile pentru siguranța sănătății dumneavoastră și a colegilor noștri. Din acest motiv o parte din serviciile noastre nu sunt disponibile sau sunt disponibile cu acces limitat. Vezi Măsurile de securitate și prevenție împotriva răspândirii Coronavirus Covid19

De ce clienții preferă camera Deluxe

Camerele deluxe oferă un spațiu mai generos, potrivit pentru un sejur în scop de afaceri sau relaxare. Ele sunt alegerea perfectă pentru cei ce caută cazare centrală în București!

Mai mult, decorul romantic face să fie alegerea perfectă pentru pregătirile de nuntă sau pentru realizarea unei ședințe foto, fiind cadrul ideal pentru un cuplu de miri.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Fierbător apă
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Masă și fier de călcat
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media