Rezervă direct și ai 10% discount
Rezervă direct și ai 10% discount

Camera Superior

Camera Superior

Grand Hotel Continental este un hotel de lux în București care le oferă oaspeților săi camere elegante și servicii ireproșabile, de 5 stele.

Camerele Superior sunt camere de hotel cu un mobilier unic și cochet, de culoare albă. Frumusețea camerelor stă în păstrarea atmosferei elegante de altădată. Design-ul camerei reprezintă un echilibru între două epoci, dotările moderne fiind perfect integrate. Așadar, dacă ești în căutarea unui hotel de lux în București, ai găsit locul perfect!

Facilitățile acestui tip de cameră constau în: zona de relaxare și birou de lucru, baie cu pereți de sticlă prevăzută cu duș sau cadă, LCD, aer condiționat, ceai și cafea, seif în cameră, uscător de păr, minibar și WiFi gratuit.

Avem plăcerea să vă anunțăm că rezervările făcute direct pe website-ul nostru au o reducere de 10% față de orice alt site de rezervări.

De ce clienții preferă camera de hotel Superior?

Pentru cei ce sunt in căutarea unui hotel de lux în București, Grand Hotel Continental este mereu alegerea potrivită! Acest tip de cameră este potrivit pentru turiștii ce vin să viziteze Bucureștiul cu gândul de a experimenta senzația oferită de eleganța trecutului, dar și pentru cei ce vizitează capitala în interes de afaceri și au nevoie de momente de relaxare oferite de o incursiune în istoria Bucureștiului de altădată.

WI FI Gratuit
Aer condiționat
Seif
Ac și ață
Articole toaletă
Baie
Birou
Cadă
Fierbător apă
Cantar
Cosmetice baie
Duș
Ceai și cafea
Halat și papuci
Burete de lustruit pantofi
Masă și fier de călcat
Minibar
Oglindă cu lupă
Serviciu de trezire
Telefon
TV cu ecran plat
TV prin cablu
Umbrelă
Uscător de păr
Zonă de relaxare
Camere pentru nefumători

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media