Răsfăț și eleganță
Răsfăț și eleganță

Eden Spa

Eden Spa

Eden Spa Bucuresti este un refugiu plăcut pentru oaspeții hotelului nostru. Situat în hotel, spa-ul reprezintă o evadare din agitația orașului, chiar în centrul său. Astfel, poți avea parte de momente de relaxare atunci când iți dorești, fără a fi nevoit să părăsești hotelul.

Terapiile Eden Spa oferă senzații unice fiind dedicate pentru atingerea echilibrului dintre corp, minte și suflet. Pe lângă relaxare și echilibrare energetică și spirituală terapiile au și un rol medical de reducere a durerilor, de detoxifiere, de menținere a sănătații și de înlăturare a stresului. Terapia cea mai cunoscută este masajul cu pietre calde de bazalt care atrag durerile și energiile negative, ținându-le departe de tine. Este recomandată în mod special persoanelor friguroase, care suferă de afecțiuni musculare și dureri de spate.

În plus față de această terapie te poți relaxa cu un masaj de vindecare holistic ce aduce beneficii atât fizice, cât și mintale și spirituale.

Thai Yoga este o altă terapie ce îmbină elementele de stretching cu presopunctura. Acest tratament aduce beneficii la nivel spiritual prin relaxarea corpului și a minții.

La Tranquility Spa Lounge poți avea parte de momente de relaxare și răsfăț. Este un loc unde te poți delecta singur cu o carte și un ceai sau poți petrece timp cu prietenii sau cu partenerul într-un mediu intim și reconfortant.

Diversitatea tratamentelor face ca Eden Spa Bucuresti să fie locul perfect pentru nevoile oricărei persoane. Poți vizita spa-ul atunci când iți dorești o pauză sau poți să iți iei un weekend liber, departe de agitație, pentru a trăi toate experiențele minunate pe care ți le putem oferi.

Facilități

Cei 400 mp dedicați sănătății, relaxarii și stării de bine din cadrul centrului sunt compuși din: patru camere de tratament, o saună suedeză, un maxi jacuzzi, o sală de fitness și un spa lounge.

PROGRAM

SPA area (fitness, sauna, Jacuzzi): de Luni pana Vineri intre 07:00 – 21:00; Sambata si Duminica: 09:00 – 21:00
Tratamente SPA Luni – Vineri: 13:00 – 21:00; Sambata-Duminica: 09:00 – 21:00.

În această perioadă serviciile noastre sunt disponibile cu acces limitat. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați.

Contact: 0213106550/ 0751 268706; ghc@edenspa.ro

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media