Vizitează Bucureștiul
Vizitează Bucureștiul

City Break în București

City Break în București

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

city break bucharest

Vizitează Bucureștiul într-un weekend și descoperă tainele Micului Paris de altădată. Garantăm cel mai bun tarif pentru un city break în București! Bucureștiul, un oraș al contrastelor, este locul unde clădirile din perioada interbelică oferă o experiență culturală aparte completată de posibilitatea de a face activități de relaxare și distracție diversificate.

Nu rata oferta noastră de city break în București prin care îți oferim:

– între 15% și 25% discount la cazare în camera Deluxe (reducerea variază în funcție de perioada sejurului)
– acces gratuit la Eden Spa (fitness, saună, maxi-jacuzzi)
– discount la cina (Chef’s Choice) în restaurantul nostru fine dining Concerto
– harta orașului

Oferta este valabilă pentru minim 2 nopți consecutive, de vineri până luni inlcusiv. Oferim free upgrade pentru sejururi de 3 nopți.

Ce poți vizita în București:

– Muzee (Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa“ București, Muzeul „George Enescu“, Muzeul Țăranului Român, Muzeul Satului și multe altele)
– Ateneul Român, Opera Națională
– Arcul de Triumf București
– Palatul Parlamentului
– Calea Victoriei
– Palatul Cotroceni București

Un city break în București poate avea ca scop o sesiune de shopping prin Mall-urile din capitală. Cu siguranță vei găsi orice ai căuta.

Dacă dorești să beneficiezi de ofertă, solicită o rezervare prealabilă, pentru a verifica disponibilitatea, prin email la info@grandhotelcontinental.ro.

Notă:

Oferta este valabilă în funcție de disponibilitate pentru un număr limitat de camere. În situația în care nu mai este disponibilă oferta de city break în București vor fi afișate tarifele standard.

Nu uita să specifici din timp personalului de la recepție ce activități îți dorești în București pentru ca totul să fie pregătit din timp special pentru tine.

Te așteptăm să trăiești experiența bucureșteană, în hotelul nostru emblemă din București, situat pe Calea Victoriei, artera de promenadă din Bucureștiul de altădată!


Vedeți și: 

Poze și informații despre camerele de lux pe care le oferim

Serviciile și facilitățile hotelului 

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media