Revelion 2017 în București - petrecere GRANDioasă!
Revelion 2017 în București - petrecere GRANDioasă!

Revelion 2017

Revelion 2017

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

oferta revelion 2017 grand hotel continental

Deoarece cele mai reușite petreceri sunt alături de cei apropiați, pentru Revelion 2017 ne-am gândit să facem o ofertă de Private Party. Atmosfera unică a hotelului nostru este cadrul perfect pentru o petrecere cu stil de 5 stele în București alături de prieteni, familie sau colaboratori.

Propunem trei localuri selecte unde petrecerea poate avea loc. La cerere, vă putem oferi oricare dintre cele trei saloane pentru o petrecere privată de Revelion 2017 în București.

Oferta Revelion 2017 București

Restaurant Concerto

400 lei / persoană

Grup minim 45 persoane, maxim 65 persoane

Balkan Bistro 

330 lei / persoană

Grup minim 30 persoane, maxim 40 persoane

Sala Grigorescu

Grup minim 30 persoane, maxim 55 persoane

Asigurăm: meniul ales, salon eveniment, personal de servire

Discount early booking de 10% până pe 30 noiembrie.

Alege să-ți petreci trecerea dintre ani în ambianța regală a Restaurantului Concerto. Încă de la intrare veți face cunostință cu luxul și aerul nobil dat de mobilierul cumpărat de la case de licitații și mesele aranjate cu argintărie veritabilă și porțelanuri prețioase.

Dacă dorești un local select, dar și retras, îți recomandăm Restaurantul Balkan Bistro pentru petrecerea Revelionului 2017. Atmosfera salonului este una caldă, în culori dominante de roșu și negru, specifice țărilor din Balcani.

Sala Grigorescu este cel mai mare salon al hotelului nostru, având un spațiu generos de 100 mp. Încăperea poate fi amenajată în funcție de preferințele dvs.: mese rotunde, tip banquet sau cabaret.

Dacă alegeți Restaurantul Concerto, meniul va fi cu servire la masă, în timp ce  pentru restaurantul Balkan Bistro sau Sala Grigorescu puteți alege unul dintre două pachete de meniu tip bufet. Băuturile se servesc în regim de open bar, iar primirea se face cu vin spumant Prosecco. Consultați meniul de mai jos pentru a vedea lista completă de preparate.

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 010 301 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: info@grandhotelcontinental.ro.

Te așteptăm să petreci un Revelion GRANDios de 5* în inima Bucureștiului!     

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media