O petrecere elegantă
O petrecere elegantă

Petreceri corporate de Crăciun 2018

Petreceri corporate de Crăciun 2018

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

Petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori.

Știm cât de greu este să mulțumești gusturile tuturor invitaților, motiv pentru care am creat o ofertă variată, care se pliază pe orice tip de preferințe, fie că organizezi petrecerea corporate de Crăciun pentru angajații firmei tale, pentru clienții tăi sau pentru colaboratori.

Am pregătit nu mai puțin de 3 variante de meniu, cu preparate deosebite din bucătăria internațională, dar și din bucătăria autohtonă. Indiferent de meniul ales, invitații vor avea ca antreu o paletă largă de gustări reci rafinate, salate, un fel de bază cu preparate calde, alături de mai multe tipuri de garnitură și, desigur, un desert pe măsură.

Vă punem la dispoziție și diferite pachete de băuturi, în funcție de preferințe, iar tematica și meniurile pot fi, bineînțeles, personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pentru detalii complete, consultă oferta de mai jos.

petreceri de crăciun bucurești 2018

Petreceri de Craciun corporate cu gust

Decorul tematic va fi cadoul din partea casei. Și pentru că suntem conștienți că nu putem anticipa gusturile fiecăruia, suntem flexibili. Ai posibilitatea de a combina meniul favorit cu decorul sălii pe care îl crezi potrivit pentru eveniment.

Cei 27 de ani de existență în industria ospitalității ne-au învățat că, pentru un eveniment reușit, preparatele delicioase trebuie să fie completate de o servire de excepție.

Lasă în grija noastră organizarea petrecerii de Crăciun și garantăm că vei avea parte de o petrecere corporate cu gust. Colegii, clienții sau colaboratorii tăi merită să fie răsplătiți cu un chef pe cinste!

Pentru mai multe detalii apelează: +40 372 010 310 sau trimite un mesaj la adresa de e-mail: reservation@grandhotelcontinental.ro.

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media