Vedetele meniului: trufele negre
Vedetele meniului: trufele negre

Meniu „Grand Truffle Dinner“

Meniu „Grand Truffle Dinner“

Ne pare rău, această ofertă nu mai este valabilă.

trufe negre grand hotel continental

În perioada 21-25 noiembrie 2016, Grand Hotel Continental îți propune o experiență culinară de lux, în care vedetele vor fi trufele neagre. În săptămâna dedicată trufelor negre, vă așteptăm la Restaurant Concerto cu un meniu de 5 stele, denumit Grand Truffle Dinner.

Pentru cei care iubesc ineditul în farfurie, trufele sunt un trofeu de care te bucuri rar, dar cu intensitate. Pe cât sunt de apreciate de cunoscătorii bunului gust, pe atât de dificil sunt de găsit. De aceea, putem spune că la Grand Hotel Continental va fi un festival al trufelor negre deoarece meniul special va cuprinde nu mai puțin de patru specialități pe bază de trufe.

În meniul Grand Truffle Dinner veți găsi aroma fină a trufelelor în sosul olandez, sub formă de fulgi, sub formă de spumă, dar și într-un desert cu adevărat special. Cina se va încheia cu o panna cotta de vanilie cu trufe lângă un mousse de ciocolată neagră și crumbles de fistic cremă de lapte cu piper și pudră de trufe.

Fiecare fel de mâncare va fi servit alături de vinul adecvat, pentru ca experința culinară să fie una desăvârșită.

Locația pe care o propunem este Restaurantul Concerto. Acesta promite un ambient regal datorită decorului nobil, mobilierul fiind achiziționat de la case celebre de licitații din vestul Europei. Restaurantul Concerto a fost nominalizat la categoria Cel mai bun restaurant de hotel“, la Gala Premiilor Food&Bar 2016.

Mesele Restaurantului Concerto sunt aranjate impecabil cu argintărie veritabilă, iar personalul este special antrenat să răspundă promt solicitărilor tale.

Alege să te bucuri de o cină specială în perioada 21-25 noiembrie alături de vedetele săptămânii: trufele negre!

Galerie foto Restaurant Concerto

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media