Pasiunea naște perfecțiune
Pasiunea naște perfecțiune

Restaurante & Evenimente

Restaurant Evenimente București

Daca ești în căutarea unui restaurant evenimente București, Grand Hotel Continental este alegerea perfectă! Valorificând esența fiecărui ingredient, conturăm de fiecare dată noi senzații, dăruind diversitate simțurilor.

Oaspeții hotelului nostru, și nu numai, sunt invitați la un rasfăț gastronomic în restaurantul Concerto, sau pot experimenta o călătorie culinară la Bistro Continental. La Victoria Club vă puteți delecta cu tradiționalul „5 o’clock tea”.

Ambianţa aristocrată a restaurantului Concerto Fine Dining transformă orice eveniment privat într-o experienţă memorabilă.

Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, răsfăţul gastronomic va fi unul pe măsură. Încă mai cautați un restaurant evenimente București? Credem ca sunteți deja în locul potrivit.

Cele 6 săli de conferinţă, situate la etajul 4 al hotelului, oferă un spaţiu ideal pentru întâlniri de afaceri, ateliere de lucru, prezentări, lansări, conferințe.

Consultați ofertele noastre speciale pentru restaurante.

Oferte

Oferte

Oferte

©2020 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media

AM SUSPENDAT TEMPORAR ACTIVITATEA ÎN URMĂTOARELE HOTELURI:

Grand Hotel Continental,

Continental Forum Arad, Continental Forum Sibiu, Continental Forum Tîrgu Mureș,

Continental Dr. Tr. Severin and Continental Suceava


Informații privind flexibilitatea rezervărilor dumneavoastră și siguranța călătoriilor

Toate rezervările cu data de sosire înainte de 31 mai pot fi modificate sau anulate fără penalizare

Toate rezervările cu data de sosire după 1 iunie pot fi modificate pentru o altă perioadă până la sfârșitul anului 2021, în limita disponibilității.