Restaurant cu tradiție în centrul Bucureștiului
Restaurant cu tradiție în centrul Bucureștiului

Balkan Bistro

Balkan Bistro

Oricând doriți să luați prânzul sau cina într-un restaurant central în București, vă așteptăm la Balkan Bistro!

Așa cum îi spune și numele, Balkan Bistro este un restaurant balcanic al cărui meniu cuprinde o selecție a celor mai bune preparate din bucătăria specifică Peninsulei Balcanice, cu rețete provenind din Albania, Bulgaria, Grecia, România, Turcia sau Serbia. Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regăsi tradiția balcanică în preparate delicioase.

Prin îmbinarea tradiționalului cu tendințele culinare moderne vei avea parte de o experientă culinară plină de savoare. Datorită selecției de preparate, Balkan Bistro este recunoscut a fi unul dintre cele mai bune restaurante în București.

Dacă ești în căutarea unui restaurant central în București, te așteptăm să servești un prânz delicios la Balkan Bistro. Aici, o pauză obișnuită de prânz se transformă într-o adevărată incursiune  în Peninsula Balcanică, fiecare preparat având o istorie în spate și numele original din țara de proveniență: Imam Bayildi, Meze Konstantinos, Karides Guvec, Pasticada, Yaourti me meli, și multe altele.

Restaurantul este deschis zilnic între orele 12:00 și 23.30.

Balkan Bistro grand hotel continental

Atmosferă

Preparatele tradiționale de la Balkan Bistro transpuse într-o notă modernă, atmosfera caldă dominată de culorile roșu și negru (specifice pentru toate țările din Balcani) transformă o masă de prânz într-o poveste specială.

Balkan Bistro grand hotel continental

Valoare

Restaurantul Balkan Bistro a fost premiat la premiile Restrograf din 2011 ca având cea mai bună bucătărie balcanică dintre restaurantele cu același specific din București.

Experiență

Personalul ospitalier, servirea de 5 stele și preparatele delicioase formează rețeta perfectă a unei experiențe culinare reușite.

Oferte

Oferte

Oferte

©2019 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media