Restaurant elegant în centrul Bucureștiului
Restaurant elegant în centrul Bucureștiului

Bistro Continental

Bistro Continental

Oricând doriți să luați prânzul sau cina într-un restaurant central în București, vă așteptăm la Bistro Continental!

Bistro Continental este un restaurant elegant situat pe Calea Victoriei, in incinta hotelului Grand Hotel Continental; meniul nostru cuprinde o selecție a celor mai bune preparate din bucătăria internațională

Prin îmbinarea tradiționalului cu tendințele culinare moderne vei avea parte de o experientă culinară plină de savoare. Datorită selecției de preparate, Bistro Continental este unul dintre cele mai bune restaurante în București.

Dacă ești în căutarea unui restaurant central în București, te așteptăm să servești un prânz delicios la Bistro Continental. Aici, o pauză obișnuită de prânz se transformă într-o adevărată călătorie culinară pe întreg mapamondul. Mai mult de atât, te așteptăm și la cină, unde vei putea să încerci preparate delicioase alături de cele mai fine băuturi atent selecționate de către ospătarii noștri.

Restaurantul este deschis zilnic între orele 18:00-21:30.

Atmosferă

Preparatele tradiționale de la Bistro Continental sunt transpuse într-o notă modernă și transformă o masă de prânz într-o poveste specială.

Eleganță

Restaurantul Bistro Continental este amplasat în incinta hotelului Grand Hotel Continental, cu acces direct din Calea Victoriei.

Experiență

Personalul ospitalier, servirea de 5 stele și preparatele delicioase formează rețeta perfectă a unei experiențe culinare reușite.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media