Restaurante

Restaurantul Concerto este unul dintre cele mai vechi restaurante Fine Dining din București a cărui bucătărie este bazată pe conceptul de „nouvelle cuisine”. Restaurantul Concerto este amenajat elegant, cu mobilier de la casele de licitații de antichități din Europa. De asemenea, vă invităm să experimentați o călătorie culinară într-o oază de liniște admirând forfota de pe Calea Victoriei la Bistro Continental. O întâlnire de afaceri retrasă dar în centrul Bucureștiului  poate avea loc la Victoria Club, unde păstrăm tradiționalul englezesc „5 o’clock tea”. Nu în ultimul rând, tradiția și istoria Cofetăriei Continental de pe Calea Victoriei sunt o atracție pentru nostalgici și nu numai..

concerto fine dining

Concerto Fine Dining

Concerto este un restaurant fine dining în București, iar toate preparatele sunt gătite sub atenta îndrumare a Executive chef-ului Roxana Anghel, care și-a dobândit experiența și pasiunea pentru gătit lucrând cu renumitul Chef Jean Louis Leon. Conceptul “nouvelle cuisine”, alături de grija pentru atmosferă, împreună cu porțelanurile și argintăria pentru servire dau o notă distinctă restaurantului Concerto, impunându-se pe harta restaurantelor fine dining din București. Drept dovadă stă și nominalizarea la categoria “Cel mai bun resturant de hotel”, la Gala Premiilor Food & Bar 2016.

Un restaurant fine dining te poartă într-o călătorie de arome, gust și culoare, ridicând bucătăria la rang de artă. Echipa coordonată de Executive Chef-ul nostru, Roxana Anghel, are grijă ca emoțiile culinare să rămână unice.

bistro continental

Bistro Continental

Pentru un prânz sau o cină la Bistro Continental, pășești direct din Calea Victoriei, și ești purtat într-o nouă călătorie, culinară, pe întreg mapamondul. Restaurantul internațional oferă un meniu cu preparate atent selecționate din bucătăria internațională. Experiența plină de savoare este întregită de tendințele culinare moderne, dar bine ancorate în bucătăria tradițională.

Fiind un restaurant central în București, Bistro Continental te întâmpină cu atmosfera elegantă și rafinată pe care o aștepți, iar preparatele vor transforma o masă de prânz într-o poveste specială. Personalul ospitalier, servirea de 5 stele și preparatele delicioase formează rețeta perfectă pentru o experiență culinară reușită.

Vezi meniul

victoria club

Victoria Club

Victoria Club îți deschide un alt capitol al Grand Hotel Continental. Decorul în stilul elegant, caracteristic hotelului, îmbină canapelele Chesterfield cu mobilierul clasic, din mahon.

Victoria Club este un hotel bar unde te poți delecta cu tradițional five o’clock tea și cu o gustare delicioasă. Central poziționat, cu vedere spre Calea Victoriei, acest hotel bar aduce momente de liniște, relaxare și inspirație.

cofetăria continental

Cofetăria Continental

Tradiția și istoria cofetăriei noastre de pe Calea Victoriei sunt motive de mândrie. Laboratoarele proprii dau naștere patiseriilor, prăjiturilor și torturilor, cu încrederea celor mai pricepuți maeștri cofetari. Faimosul ecler cu ciocolată sau vanilie, mousse-ul cu ciocolată albă cu zmeură, tarta de ciocolată și caramel sărat sau pralinele cu ciocolată sunt cărțile noastre de vizită. Dar, cel mai mult, ne mândrim cu tortul Roche care a revenit la fel de delicios, fiind preparat după aceeași rețetă clasică.

Vă invităm să degustați una dintre prăjiturile noastre savuroase, alături de o cafea, un ceai sau un cappuccino. Iar dacă organizați o petrecere, lăsați-ne să vă încântăm simțurile cu un tort personalizat. Așadar, dacă ești în căutarea unei cofetării în București, la noi îți vei potoli pofta de dulce.