Thaico Spa

Thaico Spa Grand Hotel Continental

THAIco SPA este liderul pieței românești de servicii SPA asiatice. Echipa THAIco este alcătuită exclusiv din terapeuți de origine asiatică, cu pregătire în centre prestigioase de wellness din Orient.

În incinta Grand Hotel Continental, într-un spațiu luxuriant dar intim, THAIco SPA așteaptă clienții să se răsfețe complet și să se deconecteze de la grijile zilnice. Într-o ambianță relaxantă, creată de lumini difuze, arome subtile și muzică ambientală specială, oaspeții experimentează o călătorie senzorială inegalabilă cu ajutorul ritualurilor de înfrumusețare și relaxare inspirate din culturile asiatice.

Vă așteptăm să descoperiți o lume a relaxării și a răsfățului suprem!

 

Program:

Luni – Duminică: 10:00 – 22:00.

 

Contact Thaico Spa:

Telefon: +40 723 622 505

E-mail: continental@thaicospa.ro

Adresa: Calea Victoriei nr. 56, București

La THAIco SPA Continental, magia se desfășoară exact ca în sanctuarele asiatice, dar în inima Bucureștiului, într-un decor special conceput pentru a vă oferi momente de răsfăț, relaxare și visare.

Unicitatea locației o reprezintă pe de o parte Hammam-ul ce poate acomoda și cupluri, amenajat în stil autentic oriental, după cele mai luxuriante standarde și, pe de altă parte, piscina cu hidromasaj, cu finisaje și dotări premium ce oferă confort și proprietăți terapeutice excepționale.

Locația dispune de spațiu pentru fitness, șapte camere de masaj și tratamente faciale, saună uscată, duș Vichy precum și spații de acomodare moderne. Oaspeții hotelului au acces liber la zona de fitness și piscina cu hidromasaj.

La THAIco SPA Continental terapeuții asiatici experimentați îmbină practicile asiatice, cum ar fi masajul, presopunctura, stretching-ul, aromaterapia, cu cele internaționale de succes, pentru ca fiecare client să trăiască o experiență senzorială memorabilă.