Evenimente private

În cadrul Grand Hotel Continental, găsești opțiunile perfecte pentru un restaurant de evenimente în București, indiferent de ocazie. Experiența noastră spune totul și știm foarte bine că un eveniment privat are, înainte de toate, o notă sentimentală importantă. Tocmai de aceea ne vom asigura că evenimentul va fi unul memorabil, despre care vei povesti mereu cu plăcere.

Fie că e vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară în București, noi vom avea grijă ca rezultatul să fie memorabil. Meniul fiecărui tip de eveniment este personalizat de Chef-ul Roxana Anghel care se va asigura că meniul poartă o amprentă unică, astfel încât totul să fie pe gustul oaspeților.

În cazul în care cauți un restaurant pentru o nuntă sau un botez, îți recomandăm Concerto Fine Dining. În schimb, dacă vrei să-ți surprinzi invitații, îți poți organiza ziua de naștere în restaurantul Bistro Continental.

restaurant_nuntă

Restaurant nuntă București

50-68 pers. 1 salon

Concerto este un restaurant de nuntă în București excepțional, unde bucatele sunt atent alese de chef-ul restaurantului și servite în porțelanuri și argintării impecabile.

Cere ofertă
Descriere

Cu peste 100 de ani de tradiție în organizarea de banchete boeme și serate de excepție, restaurantul Concerto te așteaptă într-un decor pe care-l credeai demult apus, cu atmosfera de “bon ton” pe care nu o vei regăsi altundeva.

Un restaurant de nuntă în București excepțional, unde bucatele sunt atent alese de chef-ul restaurantului și servite în porțelanuri și argintării impecabile. Printre delicatesele noastre se numără cocktail-ul de creveți, rața afumată și escalopul de somon, acestea fiind doar câteva dintre ele. Și totul este completat de o atmosferă încărcată de istorie și eleganță, cu servicii de cinci stele și organizare impecabilă. Ofertele încep de la 429 ron pe meniu.

Selecția de vinuri a restaurantului de nuntă în București nu este deloc mai prejos și te poți bucura de cele mai selecte vinuri românești, dar și de arome exotice venite din Franța, Italia, Portugalia sau Uruguay.

Acordurile de pian și vioară armonizează perfect scena nunții tale, iar invitații vor fi impresionați și vor memora evenimentul. În plus, dacă organizezi evenimentul duminică, avem o ofertă specială.

Beneficii

Atmosferă

Imaginează-ți încununarea poveștii tale de dragoste în Salon Restaurant Concerto, acolo unde, la începutul secolului XX, domnii și domnițele își celebrau poveștile fericite! Cu peste 100 de ani de experiență în organizarea de banchete boeme și evenimente grandioase, Grand Hotel Continental te invită să faci parte din istorie și să îți transformi nunta de vis în realitate!

Unicitate

Eleganța este constanta de bază atunci când vorbim despre nunta în stil Concerto. Fie că vorbim despre aranjamentele florale, mobilier sau tacâmuri, toate poartă amprenta secolului XX, atunci când domnii și domnițele puneau la cale cele mai stilate reuniuni din Micul Paris. Grand Hotel Continental oferă unicitatea unui restaurant nuntă București prin eleganța Restaurantului Concerto.

Experiență

Meniurile special create pentru acest tip de eveniment pot fi personalizate în funcție de preferințele mirilor. Aceștia pot alege modul în care să fie aranjată sala, iar opțiunile de decor sunt diverse. Noi venim în întâmpinarea dumneavoastră cu oferte pentru lumini arhitecturale, fum greu cu gheață carbonică, perdea de stele și aranjamente florale. Organizăm nunți de mai bine de 50 de ani și pentru noi nu există decât excelență în servicii.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare București

50-68 pers. 1 salon

O petrecere aniversară, o zi de naștere sau o zi onomastică la un restaurant de evenimente în București își găsește locul la Grand Hotel Continental

Cere ofertă
Descriere

Meniurile special create pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor, decorul impecabil pregătit și experiența îndelungată pe care o avem în organizarea de evenimente sunt garanția unui eveniment privat reușit.

Primirea invitaților cu un pahar de Prosecco Valdo Oro, salonul restaurantului Concerto aranjat la cele mai înalte standarde, muzica aleasă pe gustul oaspeților și ringul de dans sunt elemente pregătite impecabil. Mereu.

Beneficii

Experiența

La Grand Hotel Continental oferim clienților noștri un meniu selectat pentru evenimente de acest tip, special creat pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Preparatele din meniu pot fi din bucătăria tradițională sau din cea internațională.

Ambient

Locația unică, meniul personalizat, selectiile muzicale alese și aranjamentele speciale, toate planificate cu atenție la detalii, sunt ingredientele obligatorii pentru o petrecere reușită. La Continental, toate acestea sunt garanția serviciilor de 5 stele pe care le oferim.

Valoare

Pentru că meriți ce e mai bun, noi ne asigurăm că vom transforma evenimentele importante din viața ta în pagini de album. Restaurantul Concerto este cu siguranță opțiunea ideală pentru a petrece aceste clipe de neuitat alături de cei dragi.

restaurant botez

Restaurant Botez București

50-68 pers. 1 salon

Știm foarte bine că alegerea unui restaurant pentru botez în București este una dificilă și tocmai de accea suntem alături de tine și îți punem la dispoziție restaurantul Concerto Fine Dining sau terasa hotelului nostru.

Cere ofertă
Descriere

Meniul personalizat, decorul elegant și impunător, servirea impecabilă și organizarea perfectă vor transforma botezul micuțului tău într-o experiență unică. Știm foarte bine că este un moment special în viața oricărei familii, iar noi suntem pregătiți să-ți depășim așteptările.

Un restaurant de evenimente perfect înțelege importanța evenimentului și este întotdeauna pregătit pentru a pune pe primul loc calitatea serviciilor.

Beneficii

Calitate

Bucuria părinților este susținută și de organizarea unui eveniment memorabil. Petrecerea de botez este un moment special în viața unei familii iar noi suntem pregătiți să vă depășim așteptările. La noi veți găsi un salon de botez cu adevarăt unic, în care oaspeții dumneavoastră se vor simți mai mult decat speciali.

Atmosferă

Valorificând esența fiecărui ingredient, conturăm de fiecare dată noi senzații, dăruind diversitate simțurilor. Totul trebuie să fie pregătit în detaliu pentru botezul celui mai important suflet din viata dvs. Sutele de evenimente pe care le-am organizat de-a lungul timpului ne fac partenerul perfect în organizarea unei petreceri de botez în București.

Valoare

Calitatea și eleganța serviciilor ne-au caracterizat întotdeauna. Suntem pregătiți să vă oferim serviciile noastre și să vă dăruim experiența acumulată în crearea evenimentului perfect. Dacă sunteți în căutarea unui restaurant botez în București, alegeți Grand Hotel Continental și veți avea cea mai frumoasă locație de botez din București.