sali conferinta

Săli de conferință în București

În cadrul Grand Hotel Continental aveți posibilitatea de a alege între 6 săli de conferință, cu suprafețe ce variază între 14 și 95 mp. Toate cele 6 săli de conferință din București sunt situate la etajul 4 al hotelului nostru. Configurațiile diferite ale celor șase săli de conferință asigură o potrivire perfectă cu tipul evenimentului. Indiferent dacă este vorba despre lansări de produse, ateliere de lucru, prezentări, cocktail-uri sau ședințe de lucru.

Săli de conferință București

Theatre

Classroom

U-shape

Boardroom

Reception

m2

Grigorescu905038509095
Tonitza452525254550
Aman2550
Petrașcu302015203036
Luchian824
Pallady614

Sala Grigorescu

Sala Grigorescu are o dimensiune de 95 mp și este cea mai mare dintre cele 6 săli de conferință. Datorită spațiului generos, sala este potrivită pentru evenimente cu peste 50 de invitați. În funcție de tipul evenimentului și de preferințe, sala poate fi amenjată în stil teatru, U-shape, classroom sau boardroom. Desigur, aranjamentele cu mese rotunde, de tip banquet sau cabaret, sunt ideale pentru întâlnirile de vânzări și pentru atelierele de lucru.

Sala Tonitza

Sala Tonitza are 50 mp și este caracterizată prin eleganță și design rafinat. Încăperea este decorată cu oglinzi în care oaspeții își pot exersa în timp real limbajul nonverbal, prezentat în cadrul cursurilor de specialitate. Suprafața acestei săli de conferințe permite mai multe moduri de aranjare.

Sala Aman

Mobilierul masiv, achiziționat de la o casă de licitații din Europa, impozanața sălii și atmosfera sofisticată sunt ideale pentru întâlnirile de afaceri sau ședințe ale managementului de top. Capacitatea este de 25 de invitați, iar aranjamentul U-shape este ideal pentru această încăpere.

Sala Luchian

Cu un spațiu restrâns și o capacitate de 8 persoane, Sala Luchian este destinată întâlnirilor corporate și ședințelor de lucru la nivel restrâns. Având un aranjament de tip boardroom, această sală de conferințe nu necesită multe device-uri care să vină în susținerea prezentărilor, deoarece vizionarea materialelor se realizează cu ușurință prin conectarea unui laptop la ecranul LCD.

Sala Pallady

Set-up de tip boardroom este fix în Sala Pallady, iar capacitatea este de maximum 6 persoane. Încăperea este mobilată în stilul caracteristic al hotelului, ceea ce îi oferă o atmosferă perfectă pentru o întâlnire de succes.

Sala Petrașcu

Dotată cu echipament audio-video modern, Sala Petrașcu este amplasată la etajul 4 al hotelului și oferă dotări și facilități concepute pentru evenimente de succes. Cei 36 mp permit organizarea unui spațiu de lucru optim, iar aranjamentul poate fi unul cu mese, cât și unul de tip teatru.