Locul perfect pentru evenimentele tale corporate
Locul perfect pentru evenimentele tale corporate

Evenimente Corporate

Evenimente corporate în București

Grand Hotel Continental a fost de foarte multe ori alegerea perfectă de organizarea de evenimente corporate în București pentru numeroase companii. Datorită experienței acumulate în organizarea de evenimente corporate, reușim de fiecare dată să punem la punct toate detaliile pentru a obține rezultatul dorit.

Personalul nostru creativ și original are și un rol de consilier în organizare. Buna colaborare dintre personal și compania organizatoare asigură reușita evenimentului.

Ca organizator, puteți opta pentru una din cele 6 săli de conferință pe care le punem la dispoziție, fiecare dintre acestea având un design elegant, potrivit pentru evenimentele de acest tip.

Sălile noastre au facilitățile necesare organizării unei conferințe reușite: Wifi gratuit, videopreoiector, ecran multumedia, flip chart.

La cerere, putem asigura traducerea simultană, sistem audio&video, televoting sau lumini de scenă. Grand Hotel Continental se pliază perfect pe nevoile clienților noștri ce doresc să își impresioneze oaspeții și să le ofere cel mai bun tratament.

Pentru mai multe detalii despre serviciile oferite verifică secțiunea de oferte.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media