Săli de conferință ideale pentru mediul de afaceri
Săli de conferință ideale pentru mediul de afaceri

Plan săli de conferințe

Săli de conferință

La Grand Hotel Continental aveți posibilitatea de a închiria săli de conferință în București. Avem 6 săli de conferință situate la etajul 4 al clădirii. Sălile Grigorescu, Tonitza, Petrascu, Luchian și Pallady sunt perfecte pentru a realiza evenimente corporate precum lansări de produse, recepții, ateliere de lucru, prezentări, cocktailuri sau ședințe de lucru.

Am reconfigurat set-up-ul sălilor și al meselor astfel încât normele de siguranță și distanțare să respectate numarul maxim de persoane admis.

Facilități pentru conferințe:

 • ecran de proiecție
 • videoproiector
 • flipchart
 • internet Wi-Fi gratuit
 • aer condiționat
 • fax și imprimare
 • serviciu de fotocopiere

La cerere:

 • serviciu de traducere
 • microfoane fixe și mobile
 • teleconferință
 • sistem de vot
 • DVD
 • laser și slide changer
 • pupitru, scenă și lumini

Sală de conferințe București

Theatre

Ballroom

U-shape

Classroom

Reception

Boardroom

m2

Grigorescu

90

60

38

50

90

50

100

Tonitza

45

30

25

25

45

25

50

Aman

25

50

Petrașcu

30

20

15

20

30

20

36

Luchian

12

24

Pallady

8

14

Sala Grigorescu are o dimensiune de 100 mp, fiind cea mai mare dintre cele 6 săli de conferință. Datorită spațiului generos, sala este potrivită pentru evenimentele cu peste 50 de participanți.

Încăperea poate fi aranjată în funcție de preferințe și bineînteles, în funcție de nevoile evenimentului. Aranjarea poate fi de tip teatru, U-shape, classroom sau boardroom.

Pentru întâlnirile de vânzări și ateliere de lucru, recomandăm oaspeților noștri aranjamentele cu mese rotunde, de tip banquet sau cabaret.

Sala Tonitza are un spațiu de 50 mp și se caracterizează prin eleganță și design rafinat. Încăperea este decorată cu oglinzi de o parte și de cealaltă, în care oaspeții iși pot exersa în timp real limbajul nonverbal, prezentat în timpul cursurilor de specialitate. Dimensiunea încăperii permite mai multe moduri de aranjare, de la set-up cu mese până la aranjare de tip teatru.

Sala Aman a fost special renovată pentru a se potrivi perfect cu mobilierul masiv achiziționat de la o casă din licitații din Europa. Îmbinarea perfectă dintre cele două elemente conferă impozanță sălii și o atmosferă aparte. Capacitatea încăperii este de 25 de participanți. Pentru întâlnirile de afaceri și sedințele managementului de top, noi recomandăm aranjamentul de tip U-shape. Pentru sala Aman punem la dispoziție ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.

Sala Luchian dispune de un spațiu restrâns ce conferă o atmosferă mai intimă. Având o aranjare de tip boardroom, sala are o capacitate de 12 persoane. Prin urmare, este destinată întâlnirilor corporate și ședințelor de afaceri la nivel restrâns.

Sala nu necesită multe device-uri care să susțină prezentarea, deoarece vizionarea materialelor poate fi realizată cu ușurință prin conectarea ecranului LCD la laptop.

Sala Pallady are o capacitate de maximum 8 participanți și un set-up boardroom fix, fiind perfectă pentru ședințele de afaceri. Încăperea este mobilată  în stilul caracteristic hotelului, ceea ce conferă o atmosferă perfectă pentru o întâlnire de succes.

Amplasată la etajul 4 al hotelului, sala Petrașcu este dotată cu echipament audio-video modern, dotări și facilități concepute pentru evenimente de succes.

Cei 36 mp oferă un spațiu de lucru care permite oaspeților să își desfăsoare activitatea într-un mediu potrivit unei întâlniri de afaceri reușite.

Spațiul larg permite atât un set-up cu mese, cat și unul  de tip teatru.

Tonurile calde de maron împreună cu mobilierul confortabil și practic în acelaşi timp, conferă un aspect elegant.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media