Poftă de ceva dulce
Poftă de ceva dulce

Cofetăria Continental

Cofetăria Continental

Oricând aveți poftă de ceva dulce, vă așteptăm la Cofetăria Continental!

Cofetăria Continental este o cofetărie cu istorie și tradiție de pe Calea Victoriei, chiar în dreapta Grand Hotel Continental. Ne mândrim cu toate produsele noastre de patiserie, cu prăjiturile și torturile realizate în laboratoarele proprii de cei mai pricepuți cofetari. Însă suntem cei mai mândri de renumitul Tort Roche, care a revenit la fel de delicios, fiind preparat după aceeași rețetă clasică.

Vă așteptăm într-un spațiu cald și elegant cu cele mai gustoase prăjituri. Printre produsele noastre se numără faimosul și clasicul ecler cu ciocolată sau vanilie, duo mousse, mousse de ciocolată albă cu inserție de zmeură, tarte cu fructe, cu lâmâie și bezea, tarte cu ciocolată și cu caramel sărat, dar și praline de ciocolată și produse de patiserie sărate.

Așadar, dacă ești în căutare de cofetării în București, la noi găsesți o gamă variată de produse care să îți potolească pofta de dulce.

Date de contact: 

e-mail: cofetarie@grandhotelcontinental.ro

telefon: 0372 010 380

cofetării bucurești cofetăria continental

Locație

O plimbare pe Calea Victoriei poate fi întreruptă de o porție de energie, timp în care evaluați detașat forfota Bucureștiului. Cofetăria Continental este situată central, pe Calea Victoriei, în partea dreaptă a hotelului Grand Hotel Continental.

cofetării bucurești

Calitate

Toate produsele noastre sunt proaspete, fiind realizate în laboratorul propriu din ingrediente de cea mai bună calitate. Ne lăudăm cu o gamă variată de prăjituri, torturi și produse de patiserie, însă putem pregăti produse de cofetărie la comandă, pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră. Oferim, de asemenea, și produse tradiționale de sezon sau pentru diverse sărbători, precum pască sau cozonac.

Diversitate

Ne mândrim cu o gamă largă de produse de cofetărie, realizate cu grijă de cofetari pricepuți și experimentați. Vă invităm să degustați una dintre prăjiturile noastre savuroase, alături de o cafea, un ceai sau un cappuccino.

Iar dacă organizați o petrecere pentru dumneavoastră sau a cuiva drag, lăsați-ne să vă încântăm simțurile cu un tort personalizat.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media