Restaurant Fine Dining la cele mai înalte standarde
Restaurant Fine Dining la cele mai înalte standarde

Concerto

Concerto Fine Dining

Restaurantul Concerto este un restaurant Fine Dining în București a cărui bucătărie este bazată pe conceptul de „nouvelle cuisine”.

Avem o abordare modernă a bucătariei franceze, prin care dăm valoare ingredientelor ușoare și proaspete. Viziunea noastră asupra bucătăriei fac din Concerto un restaurant în București foarte apreciat.

Te vei răsfăța cu o multitudine de arome care se simt puternic, fiindcă ingredientele sunt combinate într-o manieră delicată.

Toate preparatele sunt gătite sub atenta îndrumare a Executive chef-ului Roxana Anghel, care și-a dobândit experiența și pasiunea pentru gătit lucrând cu renumitul Chef francez Jean Louis Leon.

Restaurantul Concerto este cu adevărat unul dintre cele mai selecte restaurante de lux din București.

Restaurantul Concerto este amenajat elegant, cu mobilier de la casele de licitații de antichități. Grija pentru atmosfera creată merge până la servire, unde porțelanurile și argintăria vor da o notă boema fiecărei mese. Garantăm că Restaurantul Concerto este un restaurant Fine Dining în București!

Restaurantul Concerto a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun restaurant de hotel“, la Gala Premiilor Food&Bar 2016.

Restaurantul este deschis de luni până vineri, exclusiv pentru cină,  între orele 18:00 și 21.30.

Restaurant Concerto grand hotel continental

Valoare

Încă de la intrare veți face cunostință cu luxul, bunul gust și eleganța restaurantului, cu aerul nobil dat de mobilierul special ales de la case de licitații de antichități și mesele aranjate impecabil cu argintărie veritabilă și porțelanuri prețioase. Toate aceste elemente vă vor transpune în vremurile de altădată în acordurile blânde ale pianului.

Restaurant Concerto grand hotel continental

Semnătură

Preparate delicate alcătuite cu creativitate vă vor invita într-o călătorie de arome, gust și culoare. Asemănăm preparatele din farfurie cu nestemate, ce trezesc cele mai intense emoții culinare.  Bucătăria este ridicată la rang de artă, pe măsura trofeelor câștigate atât în țară cât și în străinătate, de echipa coordonată de Executive Chef-ul nostru, Roxana Anghel.

Experiență

Restaurantul Concerto este locul perfect pentru o cină memorabilă, fiind un restaurant în București dintre cele mai vechi.

Ambianța aristocrată și serviciile personalizate transformă orice eveniment privat într-o experiență memorabilă. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară, rasfățul gastronomic va fi unul pe masură.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media