Bar englezesc în București cu băuturi fine
Bar englezesc în București cu băuturi fine

Victoria Club

Victoria Club

Victoria Club este un hotel bar în București cu specific englezesc, care oferă băuturi fine și ceai. Decorat în stilul elegant caracteristic hotelului, barul este mobilat cu canapele Chesterfield din piele și mobilă clasică din mahon. Cadrul denotă o atmosferă relaxantă care se simte încă din momentul în care pășești înăuntru.

Victoria Club este locul unde te poți delecta cu tradiționalul Five o’clock Tea și cu o gustare delicioasă. În afară de ceaiul englezesc aromat poți opta și pentru una dintre cele peste 100 de băuturi fine.

PROGRAM

18:00 – 21:30

Atmosferă

În Victoria Club simți că faci parte din aristocrația britanică. Parcă pătrunzi într-o altă epocă, într-un alt capitol al romanului Grand Hotel Continental.

Experiență

Barul englezesc al hotelului este recomandarea noastră pentru întâlnirile de afaceri organizate în afara biroului. Decorul impozant, detaliile fine, culorile armonioase induc o anumită seriozitate dar în același timp o atmosfera caldă, oferind astfel prilejul unor discuții libere între parteneri.

Semnătură

O conversație interesantă alături de tradiționalul ceai englezesc, servit după-amiază cu un delicios snack, vor completa tabloul unei zile minunate. Momentele de relaxare, de inspirație și de liniște le poți avea pe toate în Victoria Club, mai ales în zona cu vedere spre Calea Victoriei, acolo unde domnii și domnițele de altădată ieșeau seara la promenadă.

Oferte

Oferte

Oferte

©2021 Continental Hotels. Toate drepturile rezervate. Site realizat de InMotion Media